In-house Mendix developer

Ontwikkel krachtige Mendix applicaties zonder externe afhankelijkheid.

In-house Mendix developer - Motopp

Het low-code platform Mendix wordt bij tal van organisaties ingezet om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de grote mate van flexibiliteit en de snelheid die dit met zich meebrengt. Echter, om kwalitatief goede, robuuste en veilige applicaties te ontwikkelen is er gedegen Mendix kennis nodig en dat kan voor een uitdaging zorgen…

Herkenbaar?

Om applicaties te ontwikkelen heb je ervaren Mendix developers nodig. Top consultants die weten van aanpakken. Ze beginnen met het ophalen van requirements bij zowel de business als IT afdeling en leveren binnen no-time een werkende applicatie die volledig is afgestemd op jullie processen. Wat wil je nog meer? De applicatie heeft alleen nog onderhoud nodig om te blijven functioneren en je wilt de applicatie graag doorontwikkelen. Ook wil je niet dat de kennis uit je organisatie verdwijnt. En daarom blijf je afhankelijk van een externe partij met het bijbehorende kostenplaatje.

Om minder afhankelijk en (meer) zelfondersteunend te zijn kun je op zoek gaan naar goed opgeleide in-house Mendix ontwikkelaars met een aantal jaar ervaring. Oftewel, je gaat op zoek naar een speld in een hooiberg.

Oplossing: Detavast+

Wat als je één of meerdere junior Mendix developers detavast kunt inhuren én ondersteuning krijgt van een zeer ervaren consultant? Deze consultant staat klaar om je te helpen bij uitdagingen, begeleidt de junior developer naar een hoger niveau en je kunt na afloop van het traject de junior developer in dienst nemen! De consultant helpt actief mee met het ontwikkelen en garandeert een hoge kwaliteit gedurende het ontwikkelproces, hij of zij is er dus niet alleen maar voor de begeleiding van de junior ontwikkelaar. Aan het einde van de periode heb je een goed opgeleide, zelfstandige in-house Mendix ontwikkelaar zonder dat je zelf tijd kwijt bent om diegene te werven, trainen of begeleiden. Dat noemen wij Detavast+.

Motopp ft. Squad Apps: de perfecte match

Motopp traint gemotiveerde statushouders tot Mendix ontwikkelaars. Squad Apps, Mendix partner met jarenlange ervaring in low-code applicatieontwikkeling, is nauw betrokken bij de training. Squad Apps verzorgt de Mendix bootcamp en (een deel van de) begeleiding tijdens het traineeship. De statushouders die het traineeship hebben behaald zijn dus uitstekend opgeleid, maar missen nog een stukje praktijkervaring. Waar kunnen ze die beter op doen dan binnen de organisatie waar ze uiteindelijk in dienst gaan? En dan ook nog eens met de beste begeleiding die er is.

Packages

In-house developer - pakketten
Martijn van Kuijk
Kunnen we jou helpen?
Contact Martijn!