De verwachtingen van klanten veranderen hoe software wordt ontworpen en ontwikkeld. Het Mendix ISV programma helpt jou om commerciële software oplossingen en componenten te leveren die jouw klanten nodig hebben om uitdagingen op te lossen. Het programma bevat gratis toegang tot het low-code platform.

Squad Apps: jouw Mendix ISV implementatie partner

Wanneer je hebt gekozen om je commerciële software oplossingen met Mendix te ontwikkelen en op zoek bent naar een ervaren implementatiepartner, ben je hier aan het juiste adres! Veel van onze collega’s zijn voormalig Mendix-medewerkers, dus je zou kunnen zeggen dat we weten waar we het over hebben als het gaat om low-code ontwikkeling met Mendix. In totaal hebben we meer dan 100 jaar ervaring. We benadrukken dit niet om indruk te maken. OK, misschien een beetje. Maar vooral omdat we geloven dat diepgaande kennis en ervaring fundamenteel zijn voor een langdurig succes bij het ontwikkelen van een softwareoplossing. Mocht je besluiten om deze weg in te slaan, dan wil je dat je software op z’n minst degelijk, veilig, schaalbaar, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te gebruiken is. Toch?

By 2025, 60% of new custom business applications will be built using reusable business services via a catalog or marketplace.
Gartner® Predicts 2023 report

Succesverhalen

We hebben o.a. Siemens geholpen bij de ontwikkeling van hun aanpasbare oplossing Optimize My Plant. Deze oplossing is succesvol geïmplementeerd bij verschillende klanten van Siemens. Daarnaast is DimLab ook een succesvolle Mendix ISV partner voor wie we de Academische Routeplanner hebben ontwikkeld.

Met een 'basis' Mendix ontwikkelaar ga je het niet redden

Low-code ontwikkeling is relatief eenvoudig en snel te leren. Iedereen die leergierig is, is in staat om na een paar weken training kleine en eenvoudige wijzigingen in een applicatie aan te brengen. Echter, om een degelijke, veilige en onderhoudsvriendelijke commerciële oplossing te ontwikkelen, heb je meer kennis nodig dan alleen de basisprincipes van applicatieontwikkeling. Tijdens het ontwikkelproces moet je rekening houden met beveiliging, performance, gebruikerservaring, architectuur, low-code best practices en meer. Hiervoor is ervaring van verschillende soorten disciplines nodig, zoals een Mendix ontwikkelaar, een architect en een UX ontwerper. De expertises die je terugziet in onze squads!

Wij willen je dolgraag helpen om jouw idee werkelijkheid te laten worden. We willen je helpen om je visie tot leven te brengen, je verwachtingen te overtreffen en ervoor te zorgen dat je op lange termijn succes hebt.

Maak kennis met het slimste en gezelligste team in de low-code community

Ons team

Waarom je een Expert Mendix partner nodig hebt om jouw commerciële software oplossing te ontwikkelen

Als Expert partner kennen wij alle ins en outs van het Mendix platform en weten wij als geen ander wat je wel en (misschien nog belangrijker) wat je niet moet doen met Mendix.

Schaalbaar

We helpen je de basis van je oplossing op een schaalbare manier op te zetten.

Ervaring

We zorgen ervoor dat je met onze ervaring het beste resultaat behaalt.

Icoon - opleidingsbudget

Training

We helpen je je eigen ontwikkelaars on-the-job te trainen.

Validatie

We zorgen voor de tools om de klantvraag te valideren.

Innovatie

We helpen je te innoveren met nieuwe technologieën zoals AI, Machine Learning en uitgebreide integraties.

Laten we samen een kop koffie drinken om te kijken of we je kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw software. We kijken er naar uit om alles over jouw ideeën en visie te horen!

Maarten Bongers
Kunnen we jou helpen?
Contact Maarten!