Mendix logo

Innoveer met Mendix: hét low-code platform

Ontdek de oneindige mogelijkheden van applicatieontwikkeling met Mendix, het geavanceerde low-code platform dat organisaties in staat stelt om digitale transformatie te versnellen. In 2023 is Mendix 5x als leider benoemd in het 2023 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms. Mendix is een uitstekende keuze voor organisaties die op zoek zijn naar snelle, efficiënte en schaalbare manier van applicatieontwikkeling.

De leider in 'low-code applicatieontwikkeling' door Gartner
Magic Quadrant Gartner - Low-code

Over Mendix

Mendix transformeert de manier waarop organisaties applicaties ontwikkelen door middel van een krachtig low-code platform. De intuïtieve en visuele ontwikkelomgeving verkleint de kloof tussen business en IT en stelt zowel ontwikkelaars als niet-ontwikkelaars in staat om met elkaar samen te werken.

Voordelen van Mendix

Versnelde time-to-market
Mendix stelt organisaties in staat om tot 10 keer sneller applicaties te ontwikkelen als je het zou vergelijken met traditionele ontwikkelingsmethoden. Dit zorgt ervoor dat organisaties zich sneller kunnen aanpassen aan veranderende trends in de markt en zich op die manier kunnen onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten.

Kostenefficiëntie
Mendix verlaagt de Total Cost of Ownership (TCO) van applicatieontwikkeling door minder afhankelijk te zijn van uitgebreide code en de ontwikkeltijd te verkorten. Op die manier is Mendix kostentechnisch gezien interessant voor organisaties van verschillende groottes.

Schaalbaarheid en flexibiliteit
Of je nu een startup of Enterprise organisatie bent, de architectuur van Mendix past zich aan aan jouw specifieke situatie. Zo groeit je applicatielandschap mee met jouw organisatie.

Innoveren op grote schaal
Mendix stimuleert innovatie binnen organisaties door een platform te bieden die mensen aanmoedigt om te experimenteren met nieuwe ideeën.

Belangrijkste functionaliteiten

Drag-and-Drop Interface
Door de gebruiksvriendelijke drag-and-drop functionaliteit van Mendix wordt het applicatieontwikkelproces dermate vereenvoudigd dat het ontwikkelaars in staat stelt applicaties te modelleren, ontwerpen én uit te rollen zonder vergaande kennis van coderen.

Marketplace
Mendix ontwikkelaars hebben toegang tot de Mendix Marketplace waarin allerlei ontwikkelde componenten, connectoren en templates te vinden zijn. Dit verkort de ontwikkeltijd en ontwikkelinspanning aanzienlijk.

Samenwerking
Samenwerking tussen Business en IT teams wordt bevorderd door de wijze waarop het Mendix platform werkt. Het versterkt functieoverschrijdend samenwerken waardoor de wensen van de business 1-op-1 kunnen worden meegenomen tijdens de applicatieontwikkeling.

Multi-Cloud Deployments
Mendix ondersteunt multi-cloud deployments en geeft organisaties de flexibiliteit om de cloud-infrastructuur van hun voorkeur te kiezen. Het zorgt voor een stevige basis voor schaalbaarheid en een optimale performance van de applicatie(s).

Eenvoudige integraties
Integreer door middel van out-of-the-box connectoren of gebruik SOAP, SQL, REST, OData, etc. Integraties stellen je in staat om met al je relevante systemen te ‘praten’, zoals een ERP systeem als SAP, Oracle, Dynamics 365, Amazon Web Services (AWS) of Microsoft services.

Martijn van Kuijk
Kunnen we jou helpen?
Contact Martijn!

Go make it!

Mendix loopt voorop in de low-code revolutie. Mendix dwingt organisaties om te innoveren, stimuleert digitale transformatie en zorgt ervoor dat organisaties voorop blijven lopen in hun markt. Omarm de toekomst van applicatieontwikkeling met Mendix en ervaar de kracht van snelle en schaalbare oplossingen.

Verschillende organisaties in verscheidene branches hebben hun processen getransformeerd met behulp van low-code en Mendix. Benieuwd op welke manier? Lees onze klantcases.