Applicaties

Applicatieontwikkeling

Digitale transformatie gaat veel verder dan een applicatie ontwikkelen. Het is een ware revolutie. Waar iedereen eerst voornamelijk handmatig zijn taken uitvoerde, gaat dat nu automatisch en digitaal. We zeggen Excel-bestanden vaarwel. Daardoor houdt je team meer tijd over voor de kerntaken. Hetgeen wat hun werk onderscheidend en leuk maakt. Je weet dat de ‘verplichte rest’ goed en veilig is geregeld, dus ook jij kunt je richten op de zaken die er toe doen. Maar dan makkelijker én sneller. Wij garanderen oplossingen die 100% aansluiten bij jouw processen en verwachtingen, wat jouw behoefte ook is. We make you appier.

Low-code applicatie ontwikkeling met Mendix

Wij gebruiken het low-code platform Mendix om applicaties te ontwikkelen. Mendix maakt het mogelijk om zonder diepgaande programmeerkennis de meest complexe applicaties te bouwen en het gat tussen de business en IT te dichten. Je kunt het platform zien als een toolbox vol templates, grafische modellen, functionaliteiten en integratiemogelijkheden. Wij zetten onze kennis en ervaring in om de beste oplossing te creëren voor jouw specifieke proces.

Wij ontwikkelen applicaties voor de meest uiteenlopende organisaties met behulp van low-code

Onze werkwijze
Mendix logo

Het #1 Platform voor Low-Code en AI

Over Mendix

Voordelen van ontwikkelen met low-code technologie

Ontwikkel complexe bedrijfsapplicaties samen met business consultants
Vroeger kostte het maanden voor IT om iets te ontwikkelen voordat eindgebruikers resultaten zagen. Met low-code kan dit nu op dezelfde dag! De grootste uitdaging in maatwerkprojecten is communicatie. Eindgebruikers hebben vaak moeite om precies te formuleren wat ze willen (mede doordat ze niet weten wat mogelijk is). En zelfs als de communicatie perfect zou zijn, zouden ontwikkelaars toch meerdere pogingen of iteraties nodig hebben om precies te achterhalen wat eindgebruikers willen. Met low-code kunnen deze iteraties vaak binnen een uur of dag worden voltooid, wat leidt tot verbazingwekkende resultaten!

Optimaliseer je proces door administratief werk te verminderen en risico’s rondom informatie te reduceren
Misschien werk je in meerdere systemen, oude applicaties, Excel-bestanden of zelfs op papier. Wij kunnen één front-end applicatie creëren die integreert met alle back-end systemen (om te werken met een single source of truth). Dit kan je 20 tot 40% administratief werk besparen. In een gratis ontwerp sessie kunnen we je laten zien hoe dit werkt.

Innoveer en maak een grote impact door gebruik te maken van het low-code platform Mendix
Wij zijn overtuigd van de kracht van het Mendix platform, omdat we al meer dan 10 jaar de impact ervan bij organisaties zien. Het helpt je intuïtieve applicaties te ontwikkelen die integreren met elk systeem. We hebben gewerkt aan applicaties die integreren met slimme sensoren, big data algoritmes en bijvoorbeeld rapportagesystemen. Neem contact met ons op om resultaten te zien in slechts één dag!

Moderniseer je IT landschap met applicaties die je gemakkelijk kunt uitbreiden en onderhouden
Low-code kan de flexibele schil zijn rondom je standaardoplossingen. Integraties met andere systemen kunnen makkelijk en snel worden opgezet. Daarnaast zijn de oplossingen makkelijk en snel uit te breiden, zelfs door niet-technische mensen.

Blijf relevant en profiteer van de snelheid die low-code met zich meebrengt
De wereld verandert continu. Wetgeving (zoals CSRD, CSDD etc.), concurrentie, nieuwe wensen van klanten en/of leveranciers hebben op allerlei manieren impact op je organisatie. Snelheid is een differentiator om snel te ontdekken wat klanten willen en als organisatie relevant te blijven.

Toepassingen

Er zijn legio use cases te benoemen waar Mendix succesvol is toegepast, binnen zowel grote als kleine organisaties. Hieronder een greep uit de toepassingen:

Productiviteit en kwaliteit
80% van Mendix-oplossingen bouwen is simpel, maar de resterende 20% kan tijdrovend zijn door gebrek aan ervaring of complexiteit. Een Mendix Expert coach kan tijd besparen en de kwaliteit van applicaties verbeteren.
Kosten berekenen
Knip complexe kostprijsberekeningen op in begrijpbare blokjes logica die makkelijk te configureren zijn. Vergroot inzicht in kosten en marges.
Regelgeving
Voldoe aantoonbaar aan regelgeving en bereid je optimaal voor op elke audit. Dankzij applicaties die in processen wetten of regels afdwingen of informatie verzamelen vanuit verschillende bronnen ten aanzien van audits.
Duurzaamheid
Mendix kan vanuit diverse interne en externe bronnen data omzetten in kennis door middel van dashboards voor CSRD- en ESG-rapportages.
Plannen
Plan en registreer tijd op de manier die past bij jouw organisatie en werkproces. En gebruik de inzichten om je productiviteit een boost te geven.
Werkinstructies
Deel digitale werkinstructies die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Op maat afgestemd op elke gebruiker, op ervaring, werkomgeving en taak.
Veiligheid
Bevorder veilig werken door veiligheidsrichtlijnen of instructies te delen via een app. Of regel alles rondom veiligheidscertificering digitaal en op één plek.
Klantcontact
Laat je klanten veilig zaken regelen en snel antwoorden vinden via een intuïtief werkend klantportaal. Dit resulteert in gemak voor je klant én tijdbesparing binnen de klantenservice.
Martijn van Kuijk
Kunnen we jou helpen?
Contact Martijn!