Mendix Training

De online Mendix trainingen en learning paths zijn afgerond. Wat nu? Hoe zorg je ervoor dat je écht klaar bent om zelfstandig met Mendix te werken? Met het Squad Apps trainingsprogramma “The Green Carpet” nemen we je (verder) mee in de wondere wereld van Mendix.

The Green Carpet

Mendix Training 2.0: The Green Carpet

Draaien er binnen jouw applicatielandschap Mendix apps en wil je deze (deels) zelf kunnen onderhouden en verder ontwikkelen? Als je Mendix expertise in-house opbouwt en borgt, ben je onafhankelijk van externe partijen. Ook als er nog geen Mendix apps draaien binnen je organisatie, maar je wilt die wel gaan ontwikkelen, kan het een goed idee zijn om je eigen mensen op te leiden.

In The Green Carpet komt tientallen jaren Mendix ervaring samen waar consultants van elk niveau van kunnen leren. Tijdens onze training leer je het toepassen van best-practices middels opdrachten waarin verschillende aspecten van applicatieontwikkeling voorbij komen. Van analytisch denken tot het implementeren van out-of-the-box oplossingen. Aan het begin van The Green Carpet zullen deelnemers aan de hand worden meegenomen, waarna met elk hoofdstuk steeds meer een beroep wordt gedaan op het zelfstandig analyseren van de casus en het bedenken van oplossingen.

Bij Squad Apps hebben we niet de illusie dat er maar één oplossing voor een vraagstuk bestaat. Voor elke uitdaging zijn vaak meerdere implementaties mogelijk. Wel weten we wat de optimale implementatie voor elke situatie is, binnen de gegeven kaders. Gedurende de gehele trainingsperiode staat er een mentor paraat die helpt waar nodig en alle vragen kan beantwoorden om de opdrachten zo optimaal mogelijk te voltooien. Alle opdrachten zijn samengesteld op basis van uitdagingen bij echte klanten, dus een beter vervolg op het Mendix leertraject bestaat niet!

Waarom Squad Apps als Mendix training partner?

Je kiest voor The Green Carpet wanneer:  
• je op zoek bent naar een Mendix training waarin je meer leert dan alleen de losse elementen van Mendix;
• je de opgedane ervaring uit de learning paths wilt combineren en toepassen in één Mendix applicatie;
• je wilt leren van onze jarenlange praktijkervaring bij zowel grote als kleine organisaties.

Binnen Squad Apps delen wij de lessen die wij in de praktijk hebben geleerd met elkaar en die lessen hebben we verwerkt in The Green Carpet; waardevolle kennis die je niet leert in een online learning. We leggen uit waarom je bepaalde dingen wel kunt doen, andere niet en hoe je die in de praktijk dient te gebruiken.

Ashraf Mouhanna, Product Owner & Trainer bij Motopp
“The consultants of Squad Apps bring valuable expertise. Their deep understanding of Mendix, together with their extensive experience at clients, equips them with the knowledge and capabilities to provide valuable technical feedback to the Motopp trainees.”

Hoe ziet The Green Carpet Mendix training eruit?

Deelnemers van The Green Carpet leren de basics van zelfstandig ontwikkelen volgens industry best practices met Mendix. Voorwaarde om te beginnen aan The Green Carpet is het voltooien van de Mendix Rapid Developer Learning Paths. Vanaf dat punt begeleiden we je op weg naar de Mendix Intermediate en Advanced Certification. Je maakt kennis met:
• Mendix conventies, de toepassing en het nut ervan;
• applicaties gestructureerd opzetten en uitbouwen;
• het ontwikkelen van vaardigheden voor het bouwen van robuuste, productie-waardige oplossingen.

We hebben een gestructureerd trainingsprogramma opgesteld en deze is volledig naar wens aan te passen zodat het bij jullie organisatie en mensen past.

In de basis ziet The Green Carpet er als volgt uit:
• We starten met de basics van Mendix. Van uitleg over entiteiten en microflows, tot het gebruik van validaties en widgets.
• Trainingsmateriaal, opgedeeld in hoofdstukken en user stories. Gebaseerd op situaties uit de praktijk, waarin diverse aspecten van het platform aan bod komen.
• Begeleiding van een ervaren en toegewijde mentor met meer dan 10 jaar Mendix ervaring.
• 2 maanden op basis van fulltime inzet.

Maarten Bongers
Kunnen we jou helpen?
Contact Maarten!

Is jouw organisatie geen beginner meer op het gebied van Mendix ontwikkeling en willen jullie je nog verder ontwikkelen? The Green Carpet als trainingsprogramma is ook uitermate geschikt om de wat meer ervaren Mendix-ontwikkelaar verder te brengen. We kunnen ook extra aandacht geven aan relevante onderwerpen binnen jullie organisatie en bijvoorbeeld één of twee dagen in de week helpen met coaching en support omtrent technische uitdagingen uit jouw praktijk.

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we jullie het best verder kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Souhila Mokaddem,
Digital Enterprise Innovation Consultant at Siemens
“The Green Carpet training provided a warm welcome to the Mendix development experience. It was a great way to learn low-code concepts and to develop Mendix skills.”

Voor wie is The Green Carpet?

The Green Carpet heeft als doel mensen die zelf applicaties gaan ontwikkelen en/of onderhouden voor te bereiden op het Intermediate en Advanced Mendix Developers Certificate. Ons trainingsprogramma is te volgen voor mensen met allerlei achtergronden. Affiniteit met IT is wel een pré.

Een voorbeeld van een organisatie die gebruik maakt van The Green Carpet is Motopp, waar Squad Apps statushouders begeleidt in het succesvol afronden van hun Mendix traineeship.

Selcuk Emre, Mendix Developer at Motopp
“I am truly grateful for the guidance and support provided by the tech leads at Squad Apps. They helped me to troubleshoot complex technical issues and gain insight into the underlying Mendix architecture. The opportunity to interact with different experts from Squad Apps each week was both educational and enjoyable.”

Let's get in touch!

Ben je benieuwd wat wij én Mendix voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.