We make you appier

Ongeveer vijftien jaar geleden sprak mijn vader met één van mijn buren en bezorgde me een goedbetaalde bijbaan. Het enige wat ik moest doen was wat administratief werk in het weekend op kantoor, als er niemand was. Een etiket pakken, op het document plakken en het document op een stapel leggen, duizend keer (minstens). Geen interactie met iemand, geen creativiteit, niets. Destijds dacht ik ‘dit betaalt goed en iemand moet het doen’.

Nu ik weet wat er mogelijk is met technologie, begrijp ik dat niemand dat werk hoefde te doen. Ik had een bijbaan kunnen hebben die mijn leven verrijkt, bijvoorbeeld door echt leuk werk te doen of een baan die mijn sociale of technische vaardigheden ontwikkelt. Nu is dit misschien een heel extreem voorbeeld, maar wat als je 30 minuten per dag zou kunnen besparen. Wat als je die tijd zou kunnen gebruiken om de relaties met je klanten te verbeteren? Gedurende mijn loopbaan ben ik verbaasd geweest over hoeveel geestdodend administratief werk er nog elke dag wordt gedaan. Logisch, want als je niet weet wat er mogelijk is of wat de alternatieven zijn, zie je geen keuze.

Bij Squad Apps willen we banen zinvoller en leuker te maken. Wij geloven dat als je plezier hebt in digitalisering je de beste resultaten behaalt. De reden daarvoor is simpelweg dat je gericht bent op wat mogelijk is en we beloven je dat er veel mogelijk is. Sommige van de beste ideeën zijn ontstaan tijdens het digitaliseringsproces, zoals het combineren van functionaliteit van meerdere systemen in één intuïtieve app. Denk aan de gebruikerservaring die je gewend bent op je mobiele telefoon en bespaar veel tijd door in slechts één systeem te werken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe zou jouw ideale situatie eruit zien als je op elk moment op elk apparaat alle informatie die je nodig hebt zou kunnen zien? Met het toenemende aantal burn-outs en het gebrek aan medewerkers lijkt het zelfs noodzakelijk om je te richten op leuke en zinvolle dingen in plaats van op repetitieve administratieve taken. Bij Squad Apps helpen we je hier graag bij! We make you appier.

Wat zou jij doen met 30 extra minuten in jouw werkdag?

No items found.
Geschreven door
Martijn
van Kuijk